HALL of FRAME

About

Eigenares Jolanda Reinink rondde ooit de kunstacademie af en kwam uiteindelijk bij de brillen terecht. Als opticien kan ze je ogen meten en je bril in orde maken. “Maar het leukste vind ik het om een montuur met iemand uit te zoeken. Eentje die mooi in verhouding is met het gezicht. Dan is het geen hulpmiddel meer maar een sierraad.”
Iris Kok is optometrist. Ze is erg gedreven in haar vak en begaan met de gezondheid van je ogen. Naast het aanmeten van contactlenzen kan Iris oogaandoeningen opsporen. “Als ik wat verder doorvraag, blijkt dat ik vaak nog meer voor klanten kan doen dan alleen de nieuwe sterkte meten. Daarom neem ik graag de tijd voor je.” Voor het uitzoeken van een montuur en kleine reparaties kun je ook bij haar terecht.

Optometrie

Als je problemen hebt met je ogen, zoals droge ogen waardoor je zicht achteruit gaat, hoge oogdruk of staar, kun je bij ons een oogheel-kundig onderzoek laten doen. Ook voor zachte lenzen en een ‘gewone’ oogmeting kun je bij ons terecht. We hanteren geen systeem met abonnementen; je betaalt gewoon per consult en per setje lenzen.

Alle kosten op een rij:

Uitgebreid oogheelkundig onderzoek €75,-
Lensaanmeting €75,-
Lenscontrole €35,-
Oogmeting €35,-

(Bij aanschaf van een bril inbegrepen)